1/12/12

"Ημέρα Ελλάδος στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης"


Ειδική εκδήλωση προς τιμήν της Ελλάδας, την οποίαν ονόμασαν «Ημέρα Ελλάδος στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης», διοργάνωσαν στο πλαίσιο του 14ου Ετήσιου Capital Link Συνεδρίου, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης σε συνεργασία με την Capital Link...


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης παρέθεσε επίσημο γεύμα εργασίας προς τιμήν του Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κωστή Χατζηδάκη, της κυβερνητικής αποστολής, των εταιρειών που συμμετείχαν στο Συνέδριο και των ακολούθων εταιριών ελληνικών συμφερόντων που είναι εισηγμένες στο NYSE: AEGEAN MARINE PETROLEUM NETWORK & DANAOS CORPORATION  & MISTRAS GROUP  & NATIONAL BANK OF GREECE & NAVIOS HOLDINGS & NAVIOS ACQUISITION CORPORATION & NAVIOS MARITIME PARTNERS &  TSAKOS ENERGY NAVIGATION.

Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης εξέδωσε ειδικά αναμνηστικά μετάλλια για να τιμήσει τη μέρα αυτή. Στη συνέχεια, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κωστής Χατζηδάκης χτύπησε το «Closing Bell», δηλαδή το καμπανάκι λήξης της Συνεδρίασης.

Η τελετή μεταδόθηκε ζωντανά από τα μεγάλα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα των Ηνωμένων Πολιτειών και του εξωτερικού.

Η ενεργός συμμετοχή του NYSE αναβαθμίζει το κύρος και τη προβολή του Συνεδρίου και της Ελλάδος σε ένα ευρύτατο διεθνές επενδυτικό κοινό.

Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου