4/11/12

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Μόνη ελπίδα πια, να αναζητηθεί σε μια άλλη κυβέρνηση


Ο εκπρόσωπος τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης μετά την ομιλία Σαμαρά στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση...

Όταν κ. Σαμαρά αντιγράφετε από την κόλλα του κ. Παπανδρέου, του χειρότερου συμμαθητή σας, τότε θα πρέπει να αναμένετε ότι θα μείνετε μετεξεταστέος, με βαθμό κάτω από την βάση. Αυτά που είπατε σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα για να πείσετε τους βουλευτές, δεν μπορεί να τα πιστεύετε ούτε εσείς, καθώς αποδεικνύεστε ο πιο πιστός φίλος των τραπεζών, μακριά από τους πόθους και τις ελπίδες των Ελλήνων, αδύναμος και άβουλος να κάνετε οποιαδήποτε πραγματική διαπραγμάτευση, να υπερασπιστείτε εθνικές κόκκινες γραμμές και να ανταποκριθείτε έστω και στις ισχνές προεκλογικές δεσμεύσεις με τις οποίες εξαπατήσατε και υφαρπάξατε την ψήφο των πολιτών.

Μόνη ελπίδα πια, μετά τα απογοητευτικά συμπεράσματα από την ομιλία του Πρωθυπουργού, πρέπει να αναζητηθεί σε μια άλλη κυβέρνηση, η οποία θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα των Ελλήνων, την περιουσία, την περηφάνια και την κυριαρχία της χώρας, την αξιοπρεπή και ισότιμη θέση της, μαζί με τις άλλες χώρες της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου