25/11/12

Πρωτοφανείς απειλές Κασιδιάρη στη Χερσόνησο: Θα τους γ..... όλους. Έχεις το λόγο μου θα έχεις νεκρούς» - Σήκωσαν το λάβαρο της 21ης Απριλίου!! [βίντεο]


Συνεχίζεται με επεισοδιακό τρόπο η περιοδεία βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη με τον Ηλία Κασιδιάρη να εκτοξεύει απειλές κατά πάντων και να προκαλεί με τη συμπεριφορά του απέναντι στις δυνάμεις της Αστυνομίες, ενώ, στελέχη του κόμματος ξεδίπλωσαν τη σημαία της 21ης Απριλίου εντός της αίθουσας που έγινε η εκδήλωση...

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά πρόκλησης από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Κασιδιάρη εκτός εαυτού να μιλάει με ύφος χιλίων καρδιναλίων προς τους αστυνομικούς και να λέει «Θα τους γ..... όλους. Αν θές να έχεις νεκρούς, στο λόγο μου θα έχεις νεκρούς». Ζήτησε, ακόμη, να ανοίξουν τον κλοιό για να κατευθυνθούν τα μέλη της Χρυσής Αυγής προς το μέρος των διαδηλωτών.

Η απαράδεκτη συμπεριφορά συνεχίστηκε με απειλές για μήνυση κατά των αστυνομικών που βρίσκονταν στην περιχοχή όπου θα πραγματοποιούταν η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και παράλληα υπάρχει αντιφασιστική συγκέντρωση.

Πρόσθεσε ακόμη «Έρχονται και σπάνε τα αυτοκίνητα και εσείς κάθεστε και τον π... και εγώ πώς να κάνω εκδήλωση;».

Εκείνο που προκάλεσε ακόμη χειρότερη εντύπωση ήταν ότι εντός της αίθουσας την ώρα που μιλούσε ο βουλευτής του κόμματος Παππάς αναφέρθηκε στα λάβαρα που υπάρχουν στην αίθουσα και τόνισε «δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να δείξουμε τα λάβαρα που έχουμε εδώ. Είναι η σημαία με τον αναδυόμενο Φοίνικα» σηκώνοντας τη σημαία της 21ης Απριλίου εν μέσω χειροκροτημάτων.

Πέφτουν οι μάσκες σιγά σιγά...



Πηγή: http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου