28/11/12

Στην ελληνική αγορά επενδύει η Qatar airways


Την έναρξη του δρομολογίου Αθήνα-Νέα Υόρκη, από τα μέσα του ερχόμενου έτους, σε καθημερινή βάση και για όλο το έτος, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Qatar Airways Ακμπάρ Αλ Μπάκερ, σε συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα, με αφορμή και τη συμπλήρωση των οκτώ χρόνων παρουσίας της εταιρείας στην Ελλάδα...


Όπως τόνισε, η Qatar Airways στηρίζει την παρουσία της στην Ελλάδα όχι μόνον στις καλές εποχές αλλά και στην εποχή της κρίσης, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα αποτελεί σημαντική αγορά για την εταιρεία. Θα συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την παρουσία μας στην Ελλάδα, δημιουργώντας και νέες θέσεις εργασίας τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Qatar Airlines.

Ερωτηθείς εάν και άλλες εταιρείες από το Κατάρ έχουν ως στόχο να επενδύσουν στην Ελλάδα, επισήμανε ότι οι εταιρείες από την χώρα του προχωρούν σε επενδύσεις χωρίς να έχουν προηγηθεί «μεγάλες ανακοινώσεις» και προσέθεσε ότι το Κατάρ έχει εκφράσει την ισχυρή δέσμευση του για επενδύσεις στην χώρα μας.

Η Αθήνα αποτελεί κομβικό σημείο για τους 31 ευρωπαϊκούς προορισμούς που περιλαμβάνονται στο δίκτυο δρομολογίων της Qatar Airways, το οποίο ξεκίνησε αρχικά το 2005 με έξι πτήσεις την εβδομάδα και αύξηση τα δρομολόγια της σε δύο ημερησίως, τρία χρόνια πριν.

Η πτήση Αθήνα-Ντόχα έχει αναδειχθεί σε νούμερο ένα προορισμό σε απόλυτο αριθμό επιβατών στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ξεπερνώντας για πρώτη φορά στην ιστορία του αεροδρομίου τον προορισμό της Νέας Υόρκης.

Ο κ. Μπάκερ επανέλαβε την δέσμευση της εταιρείας να συνεχίσει την ανάπτυξη της συγκεκριμένης γραμμής.

Πηγή: http://www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου