28/11/12

Την επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ, όσων διαγράφηκαν λόγω διαφοροποίησης στην ψηφοφορία για τα μέτρα, προτείνει ο Μ. Χρυσοχοΐδης


Να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ όσοι δεν καταψήφισαν τα μέτρα, αλλά διαφοροποιήθηκαν στην ψηφοφορία, προτείνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης...

«Ελπίζω πια, αυτοί που δεν καταψήφισαν τα μέτρα, να έχουν καταλάβει ότι η προσπάθεια απέδωσε και συνεπώς θα μπορούσαν, υπό ορισμένες προϋποθέσεις -εφόσον κάνουν μια θετική δήλωση για το μέλλον και την προοπτική της πατρίδας μας, να επανέλθουν στο ΠΑΣΟΚ», είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα».

Ερωτηθείς για την ενεργότερη συμμετοχή στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση ανέφερε: «Όταν συμμετέχεις σε ένα κυβερνητικό σχήμα και υποστηρίζεις μια κυβέρνηση με τις πολιτικές σου, έχεις υποχρέωση να συμμετέχεις ενεργά με τέτοιον τρόπο, ούτως ώστε τα πράγματα να πάνε προς το καλύτερο. Όλη αυτή η προσπάθεια μπορεί να τιναχτεί στον αέρα αν δεν έχουμε διασφαλίσει -από σήμερα το πρωί, που συνέρχονται οι αρχηγοί, και κάθε μέρα- ότι ο πρωθυπουργός θα κάνει απολογισμό του έργου της χώρας συνολικά».

Εξάλλου, ο κ. Χρυσοχοΐδης επέκρινε τους δημάρχους για τη στάση τους, σημειώνοντας πως «δεν μπορεί συνεχώς να υπάρχει, και μάλιστα από τους αιρετούς άρχοντες, μια συστηματική παραβίαση των νόμων», και τόνισε: «Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Για μια νέα Ελλάδα, το πρώτο ζητούμενο είναι η εφαρμογή των νόμων.

Όταν οι αιρετοί δίνουν το κακό παράδειγμα, αντιλαμβάνεστε πού θα οδηγηθούμε.

Πρέπει να είμαστε πολύ καθαροί μεταξύ μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου