6/11/12

Μαρκόπουλος: Επαλήθευση του λάθους τα υπό ψήφιση μέτρα

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο γραμματέας της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κ. Μαρκόπουλος, μιλώντας στην επιτροπή Οικονομικών κατά τη συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου.
«Υπό το βάρος των εκβιασμών κόβετε τις συντάξεις του ΟΓΑ και ψηφίζετε αυτά τα μέτρα. Γιατί η χώρα μπήκε σε αυτόν τον εκβιασμό; Ας το απαντήσει το ΠΑΣΟΚ Γιατί η ΝΔ συνεχίζει αυτόν τον εκβιασμό;», διερωτήθηκε και κάλεσε τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση να απαντήσουν εάν θα συνεχίσουν «να υποκύπτουν και να παρασύρουν όλο το πολιτικό σύστημα για τη «σωτηρία» των αριθμών που δεν έρχεται ποτέ».
«Μετά από 115 δις ευρώ δάνεια που πήραμε από το πρώτο και το δεύτερο μνημόνιο και ένα «κούρεμα» που ξεπέρασε το 50% που είναι το χρέος σήμερα; Πιο πάνω από το 2009, αυτή είναι η «σωτηρία» της χώρας, είναι η απόλυτη επαλήθευση του τραγικού λάθους», πρόσθεσε ο κ. Μαρκόπουλος.
Αναφορικά με τα περί εξόδου της χώρας από τη ζώνη του ευρώ ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε ότι δεν υπάρχει μηχανισμός εξόδου από την Ευρωζώνη, ενώ σχολιάζοντας τα διλλήματα ότι εάν δεν ψηφιστούν τα μέτρα δεν θα υπάρχουν χρήματα για μισθούς και συντάξεις, υπογράμμισε πως «οκτώ φορές έχουν τεθεί τέτοιοι εκβιασμοί, η χώρα όμως δεν έχει κανένα πρόβλημα να πληρώσει τα ελάχιστα, μισθούς και συντάξεις και αυτό αποδεικνύεται ότι από τα 31,5 της δόσης.
ΠΗΓΗ: http://www.dealnews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου