6/11/12

Κόρη Γ.Γ. υπουργείου καλείται για εξηγήσεις για "ρουσφετολογικές" προσλήψεις

Εξηγήσεις από νεαρή δικηγόρο, η οποία με το… "προσόν" ότι είναι κόρη ισχυρού γενικού γραμματέα πρωτοκλασάτου παραγωγικού υπουργείου και πανεπιστημιακού δασκάλου, φέρεται να "κατάφερε" αλλεπάλληλους διορισμούς σε δημόσιους οργανισμούς, ζητεί σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Γιάννης Αδαμόπουλος.
Αιτία για την παρέμβαση του προέδρου των δικηγόρων είναι διαμαρτυρίες συναδέλφων του και ερωτηματικά για τις μεθόδους διορισμού αφού όπως αναφέρουν μεγάλος αριθμός Αθηναίων δικηγόρων με ανάλογα προσόντα δεν μπορεί να προσληφθεί στον Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο τομέα.
Οι διορισμοί της εν λόγω δικηγόρου αφορούν σε δημόσιους οργανισμούς (θέσεις τις οποίες εν συνεχεία εγκαταλείπει) όπως ο ΟΛΠ, ο Οργανισμός Κεντρικής Λαχαναγοράς, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, κ.λπ.
Οι εξηγήσεις που καλείται να δώσει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η δικηγόρος αφορούν τον τρόπο με τον οποίο το τελευταίο χρονικό διάστημα κατορθώνει και διορίζεται διαδοχικά σε δημόσιους οργανισμούς.

Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου