8/11/12

Τέλος από το ΠΑΣΟΚ και ο Μίμης Ανδρουλάκης


Αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ ο Μίμης Ανδρουλάκης, όπως δήλωσε πριν από λίγο ο ίδιος σε ραδιοφωνική εκπομπή, μία ημέρα μετά τη θετική ψήφο που έδωσε στο "πακέτο" των νέων μέτρων.
Σε συνέντευξη του στο...
ΒΗΜΑ FM, υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά "θα δουλέψει για την ανασύσταση της κεντροαριστεράς".
Όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ βιώνει κρίση και αποσυντίθεται και ότι ο ίδιος δεν αισθάνεται μέρος αυτής της κρίσης, επικρίνοντας κορυφαία στελέχη του Κινήματος τα οποία, όπως είπε, ενώ έκαναν 30 χρόνια υπουργοί, κρύβονται πίσω από τους νέους βουλευτές.
"Επιλέγω το ρόλο του καταλύτη", είπε προκειμένου να υπάρξει ανασύσταση του χώρου της ευρύτερης Αριστεράς.
Υπενθυμίζεται ότι σε άρθρο γνώμης του που δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Το ΒΗΜΑ", μεταξύ άλλων αναφέρει πως αν ο Υπουργός Οικονομικών "δεν φέρει ουσιαστικές βελτιώσεις σε μερικά αυτονόητα αλλά σημαντικά ζητήματα της ατζέντας του Υπουργείου Εργασίας και ο Πρωθυπουργός δεν δώσει εγγυήσεις ότι θα επανατοποθετήσει τη στρατηγική και πρακτική της Κυβέρνησης θα εκφράσω με σαφή τρόπο τη διαφωνία μου στην κρίσιμη πολιτικά ψηφοφορία για τον Προϋπολογισμό του 2013, της χρονιάς που όλα κερδίζονται ή χάνονται. Επιφυλάσσομαι συνεπώς για την ψήφο μου στο σύνολο του Προϋπολογισμού".

Πηγή: http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου