23/11/12

Επιστολή απόγνωσης 52 μαθητριών της Επαγγελματικής Σχολή Σάμου, αποκαλύπτει ο Τέρενς Κουίκ κατά τον κοινοβουλευτικό του έλεγχο!

Επιστολή απόγνωσης και διαμαρτυρίας προς τον Υπουργό Παιδείας, από 52 μαθήτριες της Επαγγελματικής Σχολή Σάμου, φέρνει στο φως με τη μορφή ερώτησης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.
Οι μαθήτριες «ευχαριστούν» τον κ. Αρβανιτόπουλο «για τους δύο μήνες διακοπών που τόσο γενναιόδωρα τους έχει προσφέρει, επειδή δεν έχουν δουλέψει καθόλου στην ειδικότητά τους» για «τα αναλώσιμα υλικά που δεν έχουν για να εκπαιδευτούν» αλλά πάνω απ’ όλα «για την ανασφάλεια που τους έχει προκαλέσει».

Αναλυτικά το γράμμα των μαθητριών έχει ως εξής...


«Αγαπημένε μας  Υπουργέ «Παιδείας»,  
Οι μαθήτριες  της Επα.Σ. ΣΑΜΟΥ  με ειδικότητα την κομμωτική θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε : 

Για τους δύο μήνες διακοπών που τόσο γενναιόδωρα  μας έχετε προσφέρει (και διανύουμε ήδη τον 3ο μήνα), επειδή δεν έχουμε δουλέψει καθόλου στην ειδικότητα μας.

Για το πτυχίο (;) διακοπών που θα πάρει φέτος η Β'  Τάξη Κομμωτικής.

Τέλος μιας και σε αυτή την χώρα που λέγεται ότι έχουμε δωρεάν παιδεία, σας ευχαριστούμε για τα αναλώσιμα  υλικά που δεν έχουμε να εκπαιδευτούμε.

Αλλά και πάνω από όλα για αυτή την ανασφάλεια που μας έχετε προκαλέσει. 

Όταν θυμηθείτε ότι υπάρχουμε και εμείς σε αυτό το νησί (της Σπιναλόγκα) και μας διορίσετε καθηγητές, τότε και εμείς με την σειρά μας θα σας προσκαλέσουμε στον αγιασμό που θα τελέσουμε.

Με όλη την «εκτίμηση» και τον «σεβασμό» για όλα αυτά τα σημαντικά έργα και την δωρεάν «Παιδεία»  σας.

Σας ευχαριστούμε.  

Οι  52 μαθήτριες της ΕΠΑ.Σ. Σάμου  κομμωτικής»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου