17/11/12

Καμμένος: Έχουν σκοπό να φτάσουν τον Έλληνα εργαζόμενο στα 250 ευρώ μισθό


Έχουν στόχο να φτάσουν τον Έλληνα εργαζόμενο στα 250 ευρώ μισθό, τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένο, καταγγέλλοντας παράλληλα ότι «θέλουν την κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας»...

Σημείωσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιθυμούν «την κατάργηση των αντισυνταγματικών μνημονίων, που δε δεσμεύουν τους Έλληνες» και τόνισε ότι οι ΑΝΕΛ θέλουν τη διαγραφή του χρέους.
Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «τα λεφτά που φέρεται να χρωστάμε τα έχουμε πληρώσει δύο και τρεις φορές» και ζήτησε «να διεκδικήσουμε αυτά που μας οφείλουν», όπως το κατοχικό δάνειο.
Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θέλουν την Ευρώπη των κρατών – μελών, ενώ η τρόικα και η κυβέρνηση θέλουν την «ομοσπονδιοποίηση της Ευρώπης με πρωθυπουργό την Μέρκελ και υπουργό Οικονομικών τον Σόιμπλε». Μάλιστα, χαρακτήρισε την κυβέρνηση «βιτρίνα των κατακτητών».
Ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημείωσε ότι αν θελήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλει μπροστά την πολιτική της διαγραφής του χρέους, ίσως να υπάρξει η πιθανότητα συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ.

Πηγή: www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου