6/11/12

Εγχειρίδιο με εικονογραφημένες οδηγίες για το Πολυνομοσχέδιο.

Ένα εγχειρίδιο που καθοδηγεί με σκίτσα, τους βουλευτές, για τις αντιδράσεις που πρέπει να έχουν ώστε να φαίνεται ότι έχουν διαβάσει και τις 500 σελίδες, συμπεριλαμβάνεται στο περίφημο «Μνημόνιο 3»
Άμεση και αποτελεσματική λύση για όσους έχουν πρόβλημα να διαβάσουν 500 σελίδες με νομικούς όρους και τροπολογίες, μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες, έδωσε το υπουργείο Οικονομικών, συμπεριλαμβάνοντας ένα λεπτομερές επεξηγηματικό εικονογραφημένο εγχειρίδιο, που προστέθηκε την τελευταία στιγμή ως παράρτημα.
Στο εγχειρίδιο, περιλαμβάνονται όλες οι προβλεπόμενες αντιδράσεις ενός βουλευτή, που θέλει να κρατήσει τα προσχήματα και να δείξει στο κοινό του, ότι ξέρει για τι πράγμα ακριβώς μιλάει, χωρίς να χάσει πολύτιμο χρόνο από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις με το να διαβάσει στ’ αλήθεια όλες αυτές τις σελίδες, πράγμα που – ας μην κοροϊδευόμαστε – είναι πρακτικά αδύνατο.
Πάντως, οι εικονογραφημένες οδηγίες, που περιλαμβάνουν από προσομοίωση «καρδιακής προσβολής» μέχρι μάχη με τον Darth Vader και από ασκήσεις γιόγκα μέχρι «σύνδρομο Ρουπακιώτη», εφαρμόζονται πιλοτικά και σε περίπτωση που πετύχουν, υπάρχει σκέψη να αντικαταστήσουν πλήρως το κείμενο στα νομοσχέδια, διευκολύνοντας έτσι το νομοθετικό έργο της Βουλής.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)
ΠΗΓΗ: www.protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου