6/11/12

Δεν πηγαίνει στο Τορόντο ο Παπανδρέου για να ψηφίσει τα μέτρα.

Μετά τις αντιδράσεις για την απόφασή του να μεταβεί στο Τορόντο του Καναδά όπου είχε προγραμματιστεί να εκφωνήσει ομιλία την ίδια ώρα που οι βουλευτές θα ψήφιζαν τα μέτρα, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου άλλαξε την απόφασή του και αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στην ψηφοφορία.

Σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Παπανδρέου, ο πρώην πρωθυπουργός ακύρωσε την συμμετοχή του στο «κοκτέιλ ντίνερ» και επιστρέφει στην Αθήνα για να ψηφίσει τα μέτρα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Παπανδρέου είχε ζητήσει από τη Βουλή άδεια επτά ημερών προκειμένου η απουσία του από την Ελλάδα να είναι δικαιολογημένη.

Ο κ. Παπανδρέου είχε προγραμματίσει να βρίσκεται στο μακρινό και κρύο Τορόντο του Καναδά το βράδυ της Τετάρτης 7 Νοεμβρίου. Την ίδια ώρα, η θερμοκρασία στην Αθήνα αναμένεται να χτυπά κόκκινο, καθώς θα βρίσκεται σε εξέλιξη η κρίσιμη ψηφοφορία για το Μνημόνιο 3. Εντός Βουλής η «μάχη» των 300, εκτός Βουλής χιλιάδες Έλληνες θα διαδηλώνουν. Ο πρώην πρωθυπουργός, όμως, είχε προγραμματίσει να αναλύσει τις εμπειρίες του σε  «κοκτέιλ ντίνερ» στον Καναδά όπου είχε προσκληθεί!

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, η τιμή κατ' άτομο για όσους θα ήθελαν να τον ακούσουν είχε διαμορφωθεί από τα 190 έως τα 430 δολάρια. Αν, όμως, κάποιος ενδιαφερόταν να κλείσει ένα τραπέζι για οχτώ θα έπρεπε να πληρώσει μόλις 2.825 δολάρια. Το «ντίνερ» διοργάνωνε η ΤΜΑ (Turnarount Managment Association).

Δείτε την σχετική πρόσκληση καθώς και την σελίδα στο διαδίκτυο με τη φόρμα συμμετοχής που θα καλούνταν να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι.


Wednesday, November 7, 2012, 5:30PM Cocktails; 6:30PM Dinner
Fairmont Royal York Hotel, 100 Front Street West, Toronto, ON M5J 1E3

Keynote Speaker:  George Papandreou, former Prime Minister of Greece

Fees:
TMA & ACG Members: $375 (including HST)
Non-Members: $430 (including HST)
Tables of Eight (8): $2,825 (including HST)
NextGen Members: $190 (including HST)

http://tmatoronto.ca/tma-newsmaker-dinner/
ΠΗΓΗ: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου