1/12/12

Κόντρα Βενιζέλου-Μιχαλολιάκου για την αντισυνταγματικότητα της Χρυσής Αυγής


Μεγάλη κόντρα ξέσπασε μεταξύ Ευάγγελου Βενιζέλου και Νίκου Μιχαλολιάκου μετά τη δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι τη Δευτέρα θα παρουσιαστεί η πρωτοβουλία του κόμματος που, όπως ανέφερε, «αναδεικνύει τη Χρυσή Αυγή ως αντισυνταγματικό κόμμα»...
Ο κ. Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συντακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι θα προσπαθήσει να θέσει τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου.
Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή απάντησε με ανακοίνωση που εξέδωσε:
«Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο, που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων. Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα της διαφθοράς, της μίζας, της διαπλοκής και του μνημονίου, καταδικασμένο από τον ελληνικό λαό στο περιθώριο της δημόσιας ζωής. Αν ο Βενιζέλος και η παρέα του θέλουν να… «θέσουν εκτός νόμου» την Χρυσή Αυγή καλά θα κάνουν να βιαστούν, γιατί σύντομα θα βρίσκονται στο 0% και δεν θα έχουν ούτε κόμμα, ούτε γραφεία, ούτε βουλευτές για να μας διασκεδάζουν με ανάλογες γραφικές δηλώσεις. Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα δεν θα έχουν ούτε την προσωπική τους ελευθερία, έχοντας ήδη εμπλακεί σε τεράστια σκάνδαλα διαφθοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Πηγή: http://www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου